AK PARTİYE GEÇTİ

AK PARTİYE GEÇTİ

Siyaset Yayın: 05 Ağustos 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2013 11:54:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3828 okunma
Google News

Kütahya’nın Emet ilçesinde yıllarca Adalet partisinde görev yapan 80 ihitilali sonrası Anavatan partisinin kurucusu ve uzun yıllar ilçe başkanlığını yapan Hüseyin Kısa (72) düzenlenen törenle Ak partiye geçti.

                Emet Ak parti ilçe binasında düzenlenen törene parti mensupları yanısıra Emet belediye başkanı Mustafa Koca, Anavatan partisinden 5 yıl ilçede belediye başkanlığı görevinde bulunmuş Ünal Öztaş da katıldı.üye kayıt defterine imzasını atan Kısa’ya parti rozetini AK parti Emet ilçe başkanı Mehmet Ali Yerem taktı.

                Törende konuşan Ak parti Emet ilçe başkanı Mehmet Ali Yerem ilçe siyasetinde saygın bir ismi olan Kısa’yı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederken bu kayıtla partilerinin üye sayısının 4130 olduğunu söyledi.

                72 yaşında olmasına rağmen siyasetten kopamayan Hüseyin Kısa ise;” 1959 yılında siyasete Vatan cephesini kurarak girdim. 60 ihtilali ile işten çıkarıldık. Daha sonra 17 yıl çeşitli görevler alarak Adalet partisinde görev aldım. 80 ihtilali sonrası ise yeni kurulan Anavatan partisinin kurucu yönetim kurulu üyeliği ve uzun yıllar ilçe başkanlığı yaptım. Şimdi ise Ak parti çatısı altında yıllardır edindiğim tecrübe ve deneyimlerimi ilçe halkımız menfaatine paylaşmak istiyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.