AKINCILARSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA AVANTAJ SAĞLAMAK İSTİYOR

AKINCILARSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA AVANTAJ SAĞLAMAK İSTİYOR

Spor Yayın: 16 Mart 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 16.03.2016 10:49:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3250 okunma
Google News

 

Kütahya Süper Amatör Lig'inde zirve yarışını sürdüren Tavşanlı Akıncılarspor kulübü hafta sonu lider Kütahya Seramikspor ile oynayacakları maç öncesi taraftara çağrı yaptı.

Süper Lig'de yer alan Osmanlıspor ile birlikte Osmanlı Devlet'ini temsil ettiklerini belirten  Akıncılarspor kulübü Basın sözcüsü Samet Ölmez şu ifadeleri kullandı : " Ligin 17. haftasında Kütahya Termikspor'u 4-1 ile geçerek pazar günü zirveyi paylaştığımız Kütahya Seramikspor ile bir nevi şampiyonluk maçına çıkacağız. Bu önemli karşılaşmayı taraftarlarımızın da maça ilgi göstereceğini bilerek yoğun görüşmelerimizin ardından karşılaşmayı Tavşanlı Ada Stadyumuna aldırdık. Süper Amatör Ligi'nde şampiyon olan takım direk olarak Bölgesel Amatör Lig'ine ( BAL ) yükselecek. Gruptaki en önemli rakibimiz ile karşılaşacağımız bu önemli maçta tüm Tavşanlı halkını ücretsiz olan bu maça davet ediyoruz. Şampiyonluk maçımızda Tavşanlı halkının desteğini arkamızda her zaman htik bu maçta da hmek istiyoruz. "

20 Mart Pazar günü Tavşanlı Ada Stadyumu'nda saat 15:00'da şampiyonlukta avantaj sağlamak için yarışacak Kütahya Seramikspor ve Tavşanlı Akıncılarspor ligde 38'er puanla zirveyi paylaşıyorlar. İki takım arasındaki Seramikspor'un sahasında oynanan maç ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

 

Haber : Burak Kocayörük / Editör : Tuna İşleyen 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.