AK PARTİLİ GENÇLER “KAN BAĞIŞI” SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

Sağlık Yayın: 13 Ekim 2016 - Perşembe - Güncelleme: 13.10.2016 09:12:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3501 okunma
Google News

KÜTAHYA AK PARTİLİ GENÇLER “KAN BAĞIŞI” SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI.


 

AK Parti İl Gençlik Kolları Kan Bağışında Bulundu.


 

AK Parti İl Gençlik kolları Başkanı Ahmet BATUR başkanlığında ve Gençlik Kolları teşkilatı olarak düzenlenen “Kana İhtiyacım Var! sloganı adı altında Kan Bağışı Projesi kapsamında kan bağışında bulundu. İl Gençlik kolları Başkanı Ahmet BATUR ve kan bağışında bulunan teşkilat üyeleri herkesi kan bağışına davet ettiler.

 

Kan bağışına katkıda bulunan tüm kan bağışçılarına teşekkür eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet BATUR, Kan bağışında Gençlik Kolları teşkilatı ve vatandaşlarımızı sosyal sorumluluklarının yerine getirerek Kızılay’a kan bağışı desteği sağlamak ve halkımıza kan verme alışkanlığını kazandırmayı amaçladıklarını” söyledi. Başkan Batur açıklamasında ayrıca şu ifadelere de yer verdi.

 

AK Parti Gençlik Kolları olarak, sosyal sorumluluğun bir gereği olarak hayat kurtarmak kanımızda var dedik. Millet olarak birlik ve beraberliğe çok daha ihtiyacımızın olduğu bu günlerde “Kana İhtiyacım Var!” sloganı adı altında ve Kan Bağışı Projesi kapsamında kan bağışında bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

 

Kan bağışı kampanyasını Türkiye'nin her yerinde bu vatan için seve seve canını veren kahraman şehitlerimiz ve Gazilerimiz anısına düzenlediklerini belirten AK Parti İl Gençlik kolları Başkanı Ahmet BATUR, bundan böyle gençlik kolları olarak düzenli kan bağışında bulunacaklarını ve bu sebeple sağlığı elveren herkesi kan bağışında bulunmaya davet ederek, Kan bağışı kampanyamıza destek veren ve katılım sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederek, AK Parti Teşkilatları ve Gençlik kolları olarak Kızılay'ın icra ettiği bu kutsal görevde her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.