AK Parti ve MHP'li ilçe başkanları Mehmetçik için buluştu

Gündem Yayın: 29 Ocak 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2018 13:32:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2157 okunma
Google News

AK Parti ve MHP'li ilçe başkanları Mehmetçik için buluştu 
Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu, Zeytin Dalı Operasyonu’na destek amacıyla bir etkinlik düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan, lokma ve pilav ikramıyla süren etkinlikte, Afrin’de destan yazan Mehmetçik’in zaferi için dualar edildi. Şehitlerimizin ve gazilerimizin de unutulmadığı program, Ak Parti ve MHP’nin başkanlarını da buluşturdu.
Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu’nun Zeytinlik semtindeki merkezinin önünde gerçekleştirilen “Zeytin Dalı Operasyonu’na Destek” etkinliğine Ak Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, MHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Özmen ile Federasyona bağlı derneklerin başkanları, kadın ve gençlik kolları da destek verdi. Federasyon Başkanı Ufuk Aksoy’un ev sahipliğinde Afrin için buluşan Kütahyalılar’ı semt sakinleri de yalnız bırakmadı.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, misafirlere lokma ve tavuklu pilav ikram edildi. Şehitlerimiz için dualar edildi, gazilerimize acil şifalar dilendi. Federasyonun Kadın Kolları da Zeytin Dalı Operasyonu’na destek amacıyla “ev yemekleri ve yün örgü atkı, bere, çorap” kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde toplanacak börek vs gibi ev yemekleri ile el örgüsü ürünlerin Afrin’de teröristlerle savaşan Mehmetçiğe ulaştırılmasının planlandığı açıklandı.

Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Ufuk Aksoy, dün olduğu gibi bugün ve yarın da Mehmetçiğin yanında olduklarını, vatan savunması içim gerekirse cepheye koşacaklarını ifade etti.

Ak Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım da, Zeytin Dalı Operasyonu ile Mehmetçiğin Afrin’de teröristlere karşı destan yazdığını belirterek, Kütahyalıları desteklerinden dolayı kutladı. Suriye eksenli bir Post-Modern Haçlı Saldırısı ile karşı karşıya olduğumuza dikkat çeken Yıldırım, “Mehmetçiğimiz Afrin’de, geçmişte Çanakkale’de olduğu gibi yedi düvelle savaşıyor. Sınırlarımızı güvenli hale getirmek için canını veriyor, kanını akıtıyor. Bize düşen görev de dualarımızla ve imkanlarımızın elverdiği ölçüde onlara destek vermektir. Bugün, vatanını seven, bayrağına aşık, ezan susmasın diyen herkes, teröre karşı tek yürek olmalı, devletinin yanında saf tutmalıdır. Yerli ve milli olmak, vatanseverlik bunu gerektirir. Kütahyalılar, bu duruşun en güzel örneğini sergiliyorlar. Başta, Başkan Ufuk Aksoy olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Ak Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Mehmet Özmen ve Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Ufuk Aksoy, misafirlere tavuklu pilav ve lokma ikramında bulunarak birlik ve beraberliğe vurgu yaptılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.