Ak Parti Milletvekili Adaylarından Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Adaylarından Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Siyaset Yayın: 12 Nisan 2015 - Pazar - Güncelleme: 12.04.2015 11:34:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2402 okunma
Google News
 

Ak Parti Milletvekili Adaylarından Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

 AK Parti Kütahya milletvekili adayları Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, basın mensuplarıyla bilgi alış verişinde bulundu. 
  Adaylar Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan, Başkan İhsan Tunçolu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından cemiyet binası girişinde karşılandı.
  Ziyarette konuşan Başkan İhsan Tunçoğlu, "Kütahya ve ilçelerimizde görev yapan basın mensupları haberlerinde kamu yararını meslek etik kurallarını ön planda tutmaktadırlar. Fedakarca çalışan basın mensupları objektif davranmakta, meslek ve memleket sevgisi taşımaktadırlar.Haberlerimizde yapıcı ve yol gösterici eleştirilerimiz elbette olacaktır. Ancak yıkıcı ve art niyetli eleştirilere yer vermeyiz.Gazete sahipleri de aynı prensiplerle davranmakta ve çalışanlarla adeta mesai arkadaşı gibi çalışmaktadırlar" diye konuştu.
  Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan da, 7 Haziran seçimlerinde hedeflerinin 4 milletvekili de kazanmak olduğunu dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.