AK Parti Milletvekili Adayları Genç İşadamlarını ziyaret etti

AK Parti Milletvekili Adayları Genç İşadamlarını ziyaret etti

Gündem Yayın: 16 Nisan 2015 - Perşembe - Güncelleme: 16.04.2015 22:45:14
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2492 okunma
Google News

AK Parti Milletvekili Adayları Genç İşadamlarını ziyaret etti

Ak Parti Kütahya Milletvekili Adayları, İl Başkanı Ali Çetinbaş ile birlikte Kütahya Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Milletvekili adayları M. Şükrü Nazlı, Prof. Dr. Vural Kavuncu, Av. İshak Gazel, Ahmet Tan ve bazı partililerle birlikte Kütahya’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek Kütahya hakkında istişarelerde bulundular.

Kütahya Genç İşadamları Derneğinin 22. Yılına gelmiş köklü ve geçmişi olan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden KÜGİAD Başkanı Mithat Delen; “KÜGİAD sadece Kütahya merkezde kalmayıp Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu çatısı altında çalışmalarını ürütmektedir. Biz Kütahyalılar olarak bu dönem ayrı bir gurur yaşıyoruz. Benden önceki başkanımız Volkan Bey EGAFED Başkanlığını yine Kütahyalı hemşehrimiz Erkan Güral Beyde TÜGİK başkanlığını yürütüyor. Kütahya’da bu dönem bayrağı ben taşıyorum bir dahaki dönemde arkadaşlarım taşıyacaklar” dedi.

Kütahya Genç İşadamları Derneğinin siyaset üstü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Başkan Delen; “Burada birçok arkadaşımız biraraya gelerek Kütahya menfaatleri için çalışıyor ve gayret gösteriyor. Bizim içimizdeki arkadaşlarımızda çeşitli partilerde Meclis üyelikleri yapmaktalar. Bizler hem sivil toplum kuruluşlarında hemde siyasi partilerde Kütahya için çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz.

Ben özellikle belirtmek istiyorum. Şükrü Nazlı abimizi özellikle tebrik etmek istiyorum. Çünkü kendisi bağlı bulunduğu partinin her kademesinde çalışmış ve sadakatla hizmet etmiş birisidir. Kendisinin genel merkez tarafından birinci sıraya konulması çok güzel bir onur. Bu parti bünyesindeki insanları memnun ettiği gibi Kütahya halkını da memnun ettiğini düşünüyorum. İnşallah kendisinin diğer Milletvekili adayları ile birlikte bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları daha da artıracaktır diye düşünüyorum. Tüm adayların haklarında hayırlısı ne ise onu olmasını temenni ediyorum.

Kütahya içinde biz KÜGİAD olarak, bir sivil toplum kuruluşu olarak her zaman seçilen vekillerimiz ile birlikte Kütahya’mız için Kütahya menfaati için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Özellikle bu dönem Ankara’da bir lobi oluşturarak sivil toplum kuruluşlarını da bir araya toplayarak orada el ele kol kola girip Kütahya menfaatleri doğrultusunda güzel şeyleri kazandırabiliriz diye ümid ediyorum” dedi.

İl Başkanı Ali Çetinbaş’da Partilerinin milletvekili adaylarının belirlenme sürecinde ortaya koyduğu çalışmaları ve Türkiye genelinde birçok ilde STK’larla birlikte temayül yaptığını aktararak. Türkiye’de birçok ilde teşkilat temayülü ile STK temayülü aynı çıktı Kütahya’da bunlardan biridir. Her seçimin Türkiye açısından çok önemli olduğunu ifade ediyoruz bu seçimde Türkiye açısından çok önemlidir.  dedi.

Başkan Çetinbaş daha sonra Partisinin önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalar ve izleyeceği süreç hakkında işadamlarına bilgi verdi.

Ziyarette Ak Parti Milletvekili adayları M. Şükrü Nazlı, Prof. Dr. Vural Kavuncu, Av. İshak Gazel ve Ahmet Tan’da birer konuşma yaparak kendilerinin ve partilerinin dört yıllık süreç içinde neler yapacaklarını ve Kütahya için neler yapılması gerektiği konusunda istişarede bulundular.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.