Ak Parti Milletvekili aday tanıtımı Tavşanlı'da gerçekleşti

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 31.05.2018 10:52:51
Editör -
Okuma Süresi: 8 dk.
3125 okunma
Google News

Ak Parti Milletvekili aday tanıtımı Tavşanlı'da gerçekleşti

 AK Parti’nin 27. Dönem Kütahya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Tavşanlı’da gerçekleştirildi.  Ak Parti Milletvekili adayları Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Mustafa Özbey ve Mehmet Kaymaz Tavşanlı’ya gelerek İl Başkanı Ali Çetinbaş ile birlikte Tavşanlılı partilerle buluştu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek ve milletvekili adayları Bimpaş Düğün Salonu’ndaki toplantıda birer konuşma yaptı.

Toplantıya eski ilçe başkanları ile Hüsnü Ordu'da katıldı.

Ak Parti ilçe başkanı Nejat Tülek, " Güçlü bir meclis güçlü bir hükümet, güçlü bir Türkiye için şimdi yeni bir yolun başlangıcındayız. Sayın misafirlerimiz tanıtım programımızın hayırlara vesile olmasını diliyor hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kurulduğu günden itibaren üzerine düşen sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getiren partisinin ve davasının temsiliyetini ve desteğini bütün seçimlerde  en yüksek derecede gösteren Tavşanlı Ak Parti teşkilatları bugün de aynı şuur ve inançla buradalar.

Bizim tabirimizle Kütahya'nın lokomotifi öncüsü olan Tavşanlı il başkanımızın tabiri ile Kütahya'nın kalbidir. Sayın il başkanım bu kalp maalesef bugün itibariyle yaralıdır. Derdim konuyu acıta etmek değil sadece durum tespiti yapmak için bunu söyledim. Ancak Tavşanlı teşkilatları olarak bu burukluğu ve olumsuzluğu sinesine gömer içinde taşır fakat davasını terk etmez. Bu şuur vardır onlarda, işte örneğini gördüğümüz gibi. Programımıza katılan ve katılımlarıyla bizlere güç veren dava arkadaşlarımı tanıtmaktan onur duyuyorum" diyerek katılımcıları tanıttı.

İlçe başkanı Nejat Tülek duygusal bir şekilde tüm katılımcıları tanıtırken geceye katılanlar kendisini ayakta alkışladı.

Adaylar kendilerini kürsüye çıkarak geniş bir şekilde tanıttı.

Gecede Ak Parti Milletvekili Vural Kavuncu'da bir konuşma yaptı. Kendisinin de yakında, bir tabir ile eski vekil denileceğini ancak bu davada eski diye birşey olmadığını ifade etti.

Ak Partinin bütün ferdinin aile bilinci ile hareket ettiğini belirten Kavuncu " İşte bu bilinçle hareket edildiğinde isimler bir yerde kalıyor. Vural olmui , Ahmet olmuş veya Mehmet olmuş fark etmez. Bunların hepsi teferruattır. Ülke çapında yürütülen bazı fitne odakları Cumhurbaşkanımız ile partimizi Ak Partiyi ayrıştırma içerisinde olanlar oldu. Et ve tırnak nasıl ayrılabilir. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu davanın yolculuğu bitmez. Ama onu öyle söyleyenler diyorki Cumhurbaşkanını seçeceğiz ama Ak Parti milletvekilini seçmeyeceğiz diyorlar. Bu söylemler bize ait söylemler değil dışarıdan fitne sokmak isteyenlerindir.  İçimize fitne sokarak madem bu adaylarda Tavşanlılı yok şöyle olur böyle olur diyenler de bizden değildir. Mahalle mahalle köy köy dolaşarak çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz de . Siyasette tek görev yeri milletvekilliği değildir. Burada bulunan 5 adayımız da Tavşanlımızı sıkı sıkıya kavrayacaktır. İnsana hizmet etmeyi gerçek anlayış olarak görenlerdeniz. 2011 yılında ben bu göreve başlarken ben bu salonda tanıdığım kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi, ancak bugün kocaman bir ailem var. " diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra kendisine Belediye Başkanı Mustafa Güler ve  Ak Parti ilçe başkanı Nejat Tülek tarafından plaket takdim edildi.  

 “GENEL MERKEZİMİZ BİZE ÇOK ÖNEMLİ BİR MESAJ VERMİŞTİR.”

Belediye Başkanı Mustafa Güler burada yaptığı konuşmada önemli uyarılarda bulundu. Tavşanlı’nın geçmiş 50 yıllık süreçte her dönem mecliste temsil edildiğini belirten Başkan Güler, bu dönem AK Parti Genel Merkezi’nin böyle bir kararı uygun gördüğünü vurguladı. “Bu karar bizlere Genel Merkezimizin silkelenin ve kendinize gelin mesajıdır” diyen Güler, “Genel Merkezimiz dolayısıyla dünya mazlumlarının lideri Recep Tayyip Erdoğan bize demiştir ki; (Teşkilata bağlılığınız konusunda şüphelerim var. İçinizde farklı yapılanmalar var. Kale olarak gördüğümüz Tavşanlı’yı gözardı etmedik ama sizi uyarıyoruz. Memleketinize hizmet eden kardeşlerinize sahip çıkın. Onları Ankara’ya şikayet etmek yerine Teşkilatınıza edin. Gönderdiğiniz adamların arkasında durun. Arayışları dışarıda değil, teşkilatınızın içerisinde yapın. Dava ve teşkilat ruhuna sahip çıkın. Dolayısıyla kendinize gelin) demiştir. Ben genel merkezimizin bu kararına bu şekilde bakıyorum” dedi.

- “TAVŞANLI’NIN TEMSİLCİSİ RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR”

 Bundan sonraki süreçte Tavşanlı’nın temsilcisinin 5 tane vekil olduğunu vurgulayan Başkan Güler, “Milletvekillerimizden Teşkilat başkanlarımıza kadar herkes Tavşanlı’nın temsilcisidir. Benim bakış açıma göre Tavşanlı’nın esas temsilcisi ise sadece ülkemizin değil, tüm dünya mazlumlarının da umut bağladığı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sandığa giderken bunu unutmayın. Önemli olan davadır. Davaya sadakattır ve kendi içinde birliktelik ve beraberliktir. Bugün millet ittifakı adı altında bu memleketi son düzlükte önünü kesmek adına kimlerin bir araya geldiğine bir bakın. Yıkacağız ve durduracağız diyenlerin karşısında bir olma zamanıdır. Tavşanlı ile ilgili bu mevcut durumu kesinlikle göz ardı ederek hatta ve hatta hiç olmamış gibi davranmak suretiyle 24 Haziran’da inşallah sandıkları patlatacağız” ifadelerini kullandı.

 Ali Çetinbaş " İyi şeyler yapanların sahibi il başkanı değildir. Olan işlerin sahibi başkalarıdır. Birisi gidip konuşmuştur birisi gidip kotarmıştır. Birileri gidip başarmıştır. Bir iş olmadı ya kesin onu garip il başkanı yapamamıştır. Şuna müsaade etmem sadece Tavşanlımı ilçe olarak Kütahya'dan teşkilatımı da il başkanlığımdan ayrı, aralarında bir rekabet aralarında bir fitne varmış gibi küçücük algı olmasına müsaade etmem. İl başkanlığını Merkez ilçede hapis olmuş bir teşkilat olmaktan çıkarma gayretindeyim. Benim için Simav'ın Gediz'den, Şaphane'nin Pazarlar'dan , Tavşanlı'mızın Emet'ten bir farkı yok. 420 bin seçmenin yaşadığı kökleri itibariyle nüfusundan çok daha büyük bir şehirden bahsediyorum. Ben çok kaderci değilimdir. İnancımız tam ama çalışmadan gayret göstermeden kadere bağlamayı doğru bulmuyorum. Bugün konjektörel bir değerlendirme ile genel merkezimiz bunu ortaya koyduysa Tavşanlı teşkilatım ile beraber elimize alacağız. Teşkilatımızı  tamir etmek bize düşmez ki. Benim teşkilatımı Ak Parti seçmenimin duygularını tamir etmek düşer. Bizler durmadan boynumuzu bükmeden inşallah çalışmaya devam edeceğiz. Nejat Başkanım kalbimiz kırık demişti. Buruk benim de. Burada çok daha coşkulu konuşma yapmak isterdim. Ama ümidim kırık değil. Daha kötüsü vardı, teşkilatıma olan inancımda bir eksilik yok. Niçin siyaset yaptığını bilen teşkilatlarımızla beraberiz. Bu benim bahtiyarlığımdır, bu benim için mutluluk vesiledir" diyerek sölerini sürdürdü.

Program sonunda ise hep birlikte an fotoğrafı çekilerek,   gece Moymul Mahallesi Balıklı Aile çay bahçesinde gerçekleştirilen ziyaretler ile sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.