Ak Parti Kütahya Gençlik Kolları ve İftara 5 Kala

Gündem Yayın: 10 Haziran 2016 - Cuma - Güncelleme: 10.06.2016 14:02:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2752 okunma
Google News

  Ak Parti Kütahya Gençlik Kolları ve İftara 5 Kala Su ve Hurma Dağıttı.

İftara 5 Kala yapılan çalışmalarda Kütahya’nın önemli caddelerinde vatandaşlarımıza Ak Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanlığı su ve hurma dağıtmaları takdir ile karşılanıyor.

İftara 5 Kala yapılan çalışmalarda şehrin önemli caddelerinde vatandaşlarımıza Ak Parti Kütahya Gençlik Kolları Başkanlığı, trafik ışıklarında seyir halinde araçlarında iftara yetişmeye çalışan ve iftarını sokakta açmak zorunda kalan vatandaşlarımıza iftarlık olarak Su ve Hurma dağıtımı yapıldı.

Yapılan ikramlar için gerek AK Parti İl Gençlik Kolları çalışanlarına vatandaşlardan çok sıcak tepkiler geldi. Halk Kütahya’da Ramazan ayında aktif olarak gece gündüz çalışmalarını sürdüren Ak Parti Kütahya Gençlik Kolları ve Erdoğan Gönüllüleri'ni takdir ettiklerini belirttiler.

Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur çalışma ile ilgili basına yaptığı açıklamasın da, iftara 5 kala iftar sofralarına yetişemeyen vatandaşlarımıza oruçlarını açmaları için su ve hurma ikramında bulunduklarını belirterek, “AK Parti Gençlik Kolları olarak İftara 5 Kala yapılan çalışmalarımızda Kütahya’nın önemli caddelerinde vatandaşlarımıza su ve hurma dağıtarak, oruçlarını açmalarına vesile oluyoruz. Bu hizmetimiz karşısında duyarsız kalmayan halkımız bu arada gençlerimize dua ediyor. Bundan güzel hizmet düşünemiyorum.”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.