AK Parti Kadın Kolları istişare toplantısı gerçekleşti

Gündem Yayın: 20 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 20.10.2021 18:42:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
940 okunma
Google News

AK Parti Kadın Kolları istişare toplantısı gerçekleşti

İstasyon Mahallesinde bulunan BİMPAŞ Düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıda yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek çalışmalar değerlendirildi.

 

 

İstişare ve vefa yemeği şeklinde düzenlenen toplantının ana teması siyasette kadın ve kadının teşkilatlanmada yeri oldu. 

Toplantı AK Parti Tavşanlı Kadın kolları başkanı Müjgan Alp'in açılış konuşması ile başladı. Daha sonra Ak Parti ilçe Başkanı Bilal Kıyak ve sonrasında Belediye Başkanı Mustafa Güler birer konuşma yaptılar.

Daha sonra İl Koordinatörü Yurdagül Kurt ise, kadının isteyip de yapamayacağı, başaramayacağı iş olmadığını ifade ederken gerçekleştirdikleri toplantılar ile kadının sesi olmaya devam edeceklerini aktardı. 

Ana Kademe ve siyasi hukuk işleri başkanı Mustafa Alpay da bir konuşma yaparak kadın kollarına çalışmalarında başarılar diledi.

Son olarak Müjgan Alp'e gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalar nedeniyle gecenin de anısına çiçek takdiminde bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.