Ak Parti il başkanından Çanakkale Zafer Bayramı Mesajı

Ak Parti il başkanından Çanakkale Zafer Bayramı Mesajı

Gündem Yayın: 16 Mart 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2015 16:12:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3254 okunma
Google News

Ak Parti il başkanından Çanakkale Zafer Bayramı Mesajı;

"Tarihin akışını değiştiren Şanlı Zaferlerimizden olan “Çanakkale Zaferinin 100.yılı”nı kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden kahraman Şehitlerimizin aziz hatıralarına binaen kutladığımız ”Şehitler Günü ”nü idrak etmenin büyük onurunu yaşamaktayız. Milletimizin kıvanç ve şeref dolu tarihimiz içinde kazanmış olduğu en parlak ve eşsiz kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi yok edilmek istenen bir milletin bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen dönemin en büyük güçlerine karşı bir karış bile vatan toprağını vermemek için kanı ile canı ile dik duruşunun büyük bir imanla karşı koyuşunun eşsiz örneklerindendir.

                Çanakkale Savaşları silah gücünün iman gücü karşısında diz çökerek yok olduğu bir şeref abidesidir. İşte bu eşsiz zaferin yılmaz askerleri vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna canlarını seve seve feda etmişler, bir adım dahi geri çekilmeden Çanakkale’yi geçilmez yapmışlardır. O Şehitler ki gönülleri İman dolu ellerinde Kur’an Hz. Peygamberi kılavuz edinmişler azıkları kuru ekmek, katıkları bir yudum su, parolaları vatan, işaretleri namus olmuştur. Şanlı bayrağımızın özgürce dalgalandığı güzel yurdumuzda Çanakkale Zaferi gibi nice Zaferleri bizlere armağan eden Aziz Şehitlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

                Asırlardır bu topraklar üzerinde birbirleriyle kardeşçe yaşayan insanlarımızın hiçbir güç birliğini beraberliğini bozamayacaktır.Atalarımızın bizlere emanet ettiği bu vatan topraklarını aynı şuur ve sorumluluk bilinciyle dünyanın en ileri ve gelişmiş ülkelerinden birisi yapma konusunda vermiş olduğu mücadele artarak devam edecektir.Anlamsız boş tartışmalarla zaman kaybetmek yerine yeniden Büyük Türkiye’yi kurma kararlılığımız büyük bir inanç ve azimle sürecektir.

                Bu duygularla değerli hemşerilerimizin ve milletimizin 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bizlere bu vatanı bırakan ve tüm dünyaya yenilmez dedirten Şehitlerimizi,Gazilerimizi bir kez daha Rahmet,Minnet ve Şükranla yâd ediyoruz."

 

ALİ ÇETİNBAŞ

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ KÜTAHYA İL BAŞKANI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.