AK PARTİ GENEL MERKEZİ”NDELER

Gündem Yayın: 29 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 29.12.2016 20:08:03
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3864 okunma
Google News

BAŞKAN GÜLER “AK PARTİ GENEL MERKEZİ”NDE…
 
TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, YOĞUN GEÇEN ANKARA PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NE DE GİDEREK PARTİNİN ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİYLE TEMASLARDA BULUNDU.
 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Belediye tarafından hayata geçirilen projeler ile ihaleye çıkan ve 2017 yılıyla birlikte yatırım programına alınan projeler hususunda AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya ile görüştü.
AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ile Belediye Başkanı Mustafa Güler’in uzun süren istişarelerinde ilçemizde hayat bulan toplam 14 belediye ve 11 de devlet yatırımı masaya yatırıldı.
 
AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE ÜST DÜZEY İKİLİ TEMASLAR
Belediye Başkanı Mustafa Güler yaptığı değerlendirmede, “Ankara temaslarımız son derece verimli geçiyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü ile görüştükten sonra AK Parti Genel Merkezi’ne geçtik. Burada üst düzey parti yetkililerimizle son derece verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Son olarak AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanımız Erol Kaya’ya, 2016 yılı Belediyemiz performans programını, 56 milyon TL’sini yatırımlara ayırdığımız 2017 bütçemizi,ve Belediyemiz tarafından hizmete sunulmuş, inşaatı devam eden ve yatırım programına aldığımız önemli projelerimizi anlattık” dedi.
 
PROJELERİMİZ, AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE TAM NOT ALDI
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Belediye projelerine yönelik Başkan Erol Kaya’dan destek istediklerini söyleyen Güler, “Toplamda 14 büyük projede 100 milyon TL’yi bulan Belediye yatırımlarımızı yeni yılda da devam ettireceğiz. AK Parti Genel Merkezimizden de bu projelerimize yönelik tam not aldık. Yaptığımız üst düzey görüşmelerde ilçe halkım adına önemli kazanımlar elde ettik. Destek konusundaki taleplerimizi üst perdeden iletmiş olduk. Tüm AK Partili yöneticilerimize ilçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Mustafa Güler’in AK Parti Genel Merkez ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, Kuruçay Belde Belediye Başkanı Erhan Demiray, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay ile Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yasin Demirci de eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.