AK PARTİ 15 YAŞINDA

Siyaset Yayın: 16 Ağustos 2016 - Salı - Güncelleme: 16.08.2016 10:38:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3138 okunma
Google News

AK PARTİ 15 YAŞINDA

Hayalleri, hedefleri ve icraatlarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan AK Parti 15 yaşında. İlk günkü aşk, azim ve inançla milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz. Emin ellerdesin TÜRKİYEM

14 Ağustos 2001 tarihinde “Halka hizmet Hakka hizmettir” düsturu ile yola çıktık. Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve ilerlemesi adına çok önemli gelişmeler yaşanmasına vesile olan tek parti olduk. Sağlık, eğitim, ekonomi, enerji, adalet, tarım, ulaşım, turizm alanında yaptığımız köklü reformlarla yeni bir Türkiye ortaya çıkardık. Türkiye’deki demokrasi anlayışını güçlendirdik. Emanetinizin bilinci ve sorumluluğunun idraki içerisinde çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazmış, her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanarak, Türkiye'yi uluslararası alanda parmakla gösterilen bir marka haline getirmiştir. Kurulduğu günden bugüne kendisini millete adamış AK Kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır.

Yaşanan bu değişim ve gelişmeler elbette ülkemizi bölmek için planlar kuran bazı kesimlerde büyük rahatsızlıklar yaratmıştır. Kirli oyunlarını ve senaryolarını hayata geçirmek isteyen bu şer güçlerine karşı Partimiz milletimizden aldığı güçle dimdik durmuştur.

Her türlü engellemelere, tuzaklara ve yalanlara karşı halkımızla omuz omuza vererek üstesinden geldik. Paralel yapılanmanın kirli oyunlarına ve FETÖ darbe girişimine rağmen milletimizden aldığımız güçle ayakta durduk, emanetine sahip çıktık.

 

AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. Gecesini gündüzüne katarak, acı ve tatlı günlerinde hep yanımızda yer almış vatandaşlarımız ve şuanda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımızı da rahmetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum. Başarılarla dolu daha nice AK yıllara.

 

Prof. Dr. Vural KAVUNCU

AK Parti Kütahya Milletvekili

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.