AK OCAKLAR'DAN BAŞKAN GÜLER'E ZİYARET

Gündem Yayın: 14 Aralık 2017 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2017 17:19:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3419 okunma
Google News

AK OCAKLAR'DAN BAŞKAN GÜLER'E ZİYARET

(GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Genel Başkanlığını Hakan Yiğit'in yaptığı Ak Ocaklar Derneği'nin Tavşanlı yönetimi Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. Başkan Güler Tavşanlı halkı için çalışan tüm stk'ların destekçisi olduklarını söyledi.

AK Ocaklar Tavşanlı Şube yönetimi Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. Yeni kurulan bir STK olarak yürütmek istedikleri faaliyetler hakkında bilgilendirme yapmayı amaçladıklarını kaydeden şube başkanı Hasan Şen, yönetim kurulunda yer alan isimleri tanıtarak özellikle gençlerin Milli değerler hususunda bilinçlendirilmesi ile kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için çalışacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Mustafa Güler ise ilçede vatandaşlarımız için çalışan tüm STK'ların yanında olduklarını hatırlattı. Başkan Güler "Biz her zaman kurum olarak halkımızın menfaatleri doğrultusunda çalışan, gayret gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın yanında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Yeni kurulan derneğinizin Tavşanlımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gençlik vurgusu bizimde önemsediğimiz konudur. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra son zamanlarda Kudüs üzerinden yapılan planlar ortadadır. Ülkemiz ve İslam coğrafyasında yaşananların, egemenliğimiz üzerindeki hain planların gençlere çok iyi anlatılması gerekiyor. Tabiki bunun yanında aile bağlarının güçlendirilmesi, madde bağımlılığı konularıda büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda sadece sizden değil, tüm STK'lardan özellikle lise çağındaki gençlerimize yönelik etkinlikler bekliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi

Ziyaret sonunda AK Ocaklar Tavşanlı Başkanı Hasan Şen Belediye Başkanı Mustafa Güler'e Kur'anı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederek ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.