AİZONAİ İNCELENDİ

AİZONAİ İNCELENDİ

Kültür Yayın: 20 Aralık 2013 - Cuma - Güncelleme: 20.12.2013 12:57:23
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3655 okunma
Google News
KÜTAHYA Valisi Şerif Yılmaz Çavdarhisar İlçemizde bulunan Aizonai Antik Kentinde incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen inceleme gezisinde, Dünyanın ilk borsasının kurulduğu Aizonai Antik Kentinde yapılan kazı çalışmalarını, Çavdarhisar Kaymakamı Serhan Akyıldız ve Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer’le birlikte inceleyen Vali Şerif Yılmaz, burada yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Aizonai Antik Kentinde; Zeus Tapınağı, Stadyum ve Antik Tiyatro, Antik Köprüler ve Sütunlu Yol'da da incelemelerde bulunana Vali Şerif Yılmaz ve beraberinde  bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
 

İnceleme gezisinde Vali  Şerif Yılmaz'a, Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Nuh Kalkan, Hava Er Eğt. Tuğ. ve Garnizon Komutan Vekili Hv. P. Alb. Kadir Turunçoğlu, Belediye Başkan Vekili Halil Toklu, Çavdarhisar Kaymakamı Serhan Akyıldız, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici ve Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer eşlik ettiler.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.