Ailelerin Mutluluğuna Ortak Olacağız

Tavşanlı Belediyesi Sosyal Belediyecilik adına yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Tavşanlı’da dünyaya gelen tüm bebekler evlerinde ziyaret edilerek ailelere hediyeler verilecek. Belediye başkanı Mustafa Güler, “Tavşanlı’da yeni doğan tüm bebeklerimizi evlerinde ziyaret ederek anne ve babalarına hayırlı olsun dileklerimizi ileteceğiz. Onların mutluluklarına ortak olmak bizi de mutlu edecek” dedi.

Yaşam Yayın: 26 Mart 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 26.03.2016 12:50:26
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
3641 okunma
Google News

 


Tavşanlı Belediyesi ilçe merkezinde yeni doğan tüm bebekleri evinde ziyaret edecek. Ailelerin mutluluğuna ortak olmak isteyen Tavşanlı Belediyesi hazırladığı hediyeler ile anne ve babaları kutlayacak ve hayırlı olsun dileklerini iletecek.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, yeni doğan tüm bebeklere “Hoş Geldin” ziyareti gerçekleştireceğiz. Ailelerimizin mutluluğuna ortak olurken hazırlayacağımız bebek bakım ve giyim seti hediye edeceğiz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz proje hazırlıklarını tamamladı. Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi ve Nüfus Müdürlüğü’nden alacağımız doğum bilgileri doğrultusunda ailelerimizden randevu alınarak ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Bu arada ekiplerimiz ailelerin sosyal ve ekonomik durumları hakkında da notlar alacak. Yeni doğan bebeklerimizin ihtiyaçları olursa onları da karşılayacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.