Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi

Tuna İşleyen

Gündem Yayın: 29 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2019 15:25:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1484 okunma
Google News


Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş.’nin 2017-2018 yıllarını kapsayan 5’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı,   Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.
Gündem maddesi dahilindeki konuların görüşüldüğü ve karara bağlandığı Genel Kurul Toplantısına Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) adına Meclis Başkanı İlhami AYDIN ve Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ercüment ÜNSAL katılım sağladı.
AFYONKARAHİSAR ABİGEM A.Ş. HAKKINDA
Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Avrupa Birliği ve yerel Odaların işbirliği ile başlatılan “Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezlerinin Yaygınlaştırılması Projesi” kapsamında, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri ile bölgesel bir İş Geliştirme Merkezi olarak 2008 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Afyonkarahisar ABİGEM 2010 yılından itibaren en geniş katılımlı ABİGEM olarak 25 ortaklı Anonim Şirket statüsünde faaliyetlerine devam etmektedir.

 

 


Afyonkarahisar ABİGEM’in temel kuruluş amacı, bölgesindeki Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) başta olmak üzere tüm Türkiye’deki KOBİ'lerin rekabet seviyelerinin ve uluslararası piyasalarda aktivitelerinin arttırılması olarak tanımlanmıştır. Bu amaç çevresinde Afyonkarahisar ABİGEM, asıl olarak KOBİ’leri desteklemeye yönelik bir kurum olmakla birlikte, yasal statü, sektör ve büyüklük ayrımı yapmadan tüm kurumlara ve işletmelere de hizmet vermektedir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.