Afyon'da düzenlenecek yarışmalara hazırlanıyorlar

Eğitim Yayın: 31 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 31.01.2020 13:30:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1469 okunma
Google News

  Ahmet Uluçay Bilim Sanat Merkezi yürüttüğü çalışmalarla eğitime destek veriyor. Özel hazırlanmış atölyelerde 138 öğrenciye eğitim veren kurum robotik kodlama alanında düzenlenen yarışmalara hazırlanıyor. İlk yarışma 7 Mart tarihinde Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'de kurumun çalışmalarına destek vereceklerini ifade ederek öğrencilerin yanlarında olduklarını kaydetti.

 


BİLSEM Müdürü Kemal Pişkiner, Müdür Yardımcısı Osman Sait Demiryılmaz, Bilim Teknolojileri Öğretmeni Remzi Yücel ve yarışma ekibinde yer alan öğrenciler Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.
Heyet başkan Güler'e yarışmanın konusu ve izlenecek yol hakkında bilgi verirken, amaçlarının Tavşanlı'yı bu yarışmada en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti.
Başkan Güler "Eğitim camiasının her zaman yanındayız. BİLSEM ile Aralık ayında bir protokol imzalayarak hem yarışmalarda hemde 11-13 Haziran'da yapılacak "Tavşanlı Bilgi Yolunda" isimli TUBİTAK Bilim Fuarına destek olacağımızı söyledik. Organizasyonlarda üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Biz gençlerimizin her zaman yanındayız. Ziyaretimize gelen ve Afyon'da ilçemizi temsil edecek öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.