Afrin Harekatı ABD'nin yüzünü göstermiştir

Gündem Yayın: 15 Şubat 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2018 14:35:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2271 okunma
Google News

KAHRAMAN ORDUMUZ AFRİN HAREKATINDA BİR KEZ DAHA MİLLETİMİZİN GURURU OLDUĞUNU GÖSTERMİŞTİR

Eğitimiş Sendikası  Tavşanlı Başkanı  Ozan Özgür yapmış olduğu basın açıklaması ile Afrin harekatını desteklediklerini ve bunun gerekliliğini ifade etti. 

Başkan Özgür yaptığı açıkalamada şunları söyledi, " Ülkemiz çıkarlarına yönelik olarak terörist gruplarla her yerde ve her zaman mücadele edilmesi gerektiği inancındayız.Emperyalist politikaların başarılı olmaması için sınırlarımızda konuşlanan teröristlerin ortadan kaldırılması Türkiye Cumhuriyeti’nin bu aşamadaki önceliğidir.ABD’nin Orta Doğuda emperyalist çıkarlarına ve politikalarına karşı uyanık olmalıyız. Afrin harekatı bir kez daha ABD’nin gerçek yüzünü ortaya koymuştur.PKK/YPG gibi terör örgütlerinin ABD tarafından silahlandırılıyor olması BM Sözleşmesi’nin 51. Maddesi kapsamında Afrin harekatını “mecburi” kılmaktadır. Ülkemizin ve Kahraman Ordumuzun emperyalist devletlerce beslenen eli silahlı terör örgütleriyle mücadelesinde Ulusumuzdan başka kimseye de ihtiyacı yoktur. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.Kahraman Ordumuzun Yurdumuza zaferle döneceğine inancımız tamdır. Bu harekatda şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet , ailelerine ve yurttaşlarımıza sabırlar, gazilerimize acil şifalar diliyoruz."

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.