Afacan Balkız

Çocuk Yayın: 13 Şubat 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 13.02.2017 17:29:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5827 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan çocuk tiyatrosunda, bu hafta Bayram Gündoğdunun yazıp yönettiği Afacan Balkız adlı oyun sahnelendi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelenen oyun küçük tiyatro severler ve aileleri tarafından ilgiyle karşılandı.
Katılımın yoğun olduğu oyunda Afacan Balkız karakteri, yaptığı yaramazlıklar ile gerek ailesine, gerek çevresindeki insanları inciterek kendisine ve etrafına zarar vermektedir. Çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlayan bu oyun kapsamında, okumanın faydalarından temizlik ve sağlık konularına; sigara ve alkolün zararlarından; elektronik cihazların aşırı kullanımının yol açtığı tehlikelere kadar pek çok konuya değinildi.
İlgiyle izlenen oyun küçük tiyatro severler ve aileleri tarafından büyük alkış topladı.
Oyunun sonu ermesinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı  Ali İhsan Ertaş, oyunculara teşekkür ederek günün anısına çini tabak hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.