Ada'da Buz Paten Pisti Projesi

Ada'da Buz Paten Pisti Projesi

Yaşam Yayın: 04 Ağustos 2015 - Salı - Güncelleme: 04.08.2015 18:56:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3993 okunma
Google News

TAVŞANLI’DA “ADA MESİRELİĞİ CANLANIYOR” SLOGANIYLA GELİŞTİRİLEN “ADRONOS YAŞAM MERKEZİ VE BUZ PATENİ PİSTİ PROJESİ” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI. ZEKA’NIN DA DESTEK VERDİĞİ PROJE İLE İLÇEYE YAKLAŞIK 2 MİLYON TL’LİK MODERN EĞLENCE MERKEZİ YAPILACAK.

ZEKA, PROJEYE DESTEK VERECEK

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler yaptığı açıklamada, Tavşanlı’da sosyal ve kültürel yaşamın canlandırılması için geliştirdikleri “Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti Projesi”nin Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteğe uygun görüldüğünü bildirdi.

1 milyon 958 bin liralık toplam bedel ile gerçekleştirilecek olan bu dev yatırımın yüzde 42’lik kısmını ZEKA karşılayacak.

BU MODERN TESİS, VATANDAŞLARIN NİTELİK Lİ VAKİT GEÇİRMELERİNİ SAĞLAYACAK

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler 1644 metrekarelik alana inşa edilecek tesisin, 1164 metrekare zemin kat ve 480 metrekare de asma kattan oluşacağını söyledi. Zemin katta sentetik buz pistinin bulunacağını anlatan Güler, yapının asma katında ise eğlence merkezinin oluşturulacağını kaydetti.

Ada Mesireliği’ne canlılık katacak olan bu tesisin ilçede yaşayan vatandaşlara nitelikli vakit geçirmelerini sağlayacağını belirten Belediye Başkanı Mustafa Güler, ayrıca ilçedeki sportif faaliyetlerin gelişimine de destek sağlanmış olacağını dile getirdi.

Projeyi hazırlayarak ZEKA’ya destek için başvurduklarını anlatan Başkan Güler, “Zafer Kalkınma Ajansı da 2015 Yılı Proje Teklif Çağrıları kapsamında, Sosyal Kalkınma ve Beşeri Gelişme Altyapı Mali Destek Programı (SOBEP) değerlendirme sonuçlarına göre, bizim projemizi onayladı. Projemizin yüzde 42’lik kısmını ZEKA karşılayacak. Bu noktada Zafer Kalkınma Ajansı’na ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.