Açtılar yetişiyor

Spor Yayın: 31 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 31.01.2020 21:53:53
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1657 okunma
Google News

Kütahya’yı temsil eden atçılar yetiştiriyoruz Kütahya Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Birol Babanoğlu ve Başkan Yardımcısı Muharrem Bitirim’in önderliğinde kulüp yönetim kurulunun desteği ile organize edilen Kütahyalı Rahvan atçılar birlik ve beraberlik yemeğinde buluştular. Başkan Babanoğlu gelen misafirlere çekilişle hediyeler dağıttı.

İYİ ATÇILIK YAPABİLMEK İÇİN İSTİŞARELER YAPIYORUZ

Kütahya Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Birol Babanoğlu organizasyonda yaptığı açıklamasında “Kütahya’dan ve Kütahya dışından atçı arkadaşlarımızı buraya davet ettik ve katılımlarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ata sporumuz, ecdat yadigarımızı yaşatmak için eski örf ve adetlerimizi burada birleştirerek yemek organizasyonu ile bütün dostlarımızı çağırdık. Gelecekteki atçılığı, geçmişteki atçılığımızı değerlendirerek gelen misafirlerimizle istişareler yaparak yarınlara daha iyi, daha güzel, daha yüksek bir çıtada, daha iyi atçılık yaptırabilmek için istişareler yapıyoruz” dedi.

BİZİM ÖRFÜMÜZ VE ADETİMİZDİR

Kütahya Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Birol Babanoğlu “Birlik beraberlik çıtası altında buraya gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bundan önce geçmişte yaptığımız gibi bizde diğer illere gidiyoruz. Arkadaşlarımızda bizleri misafir ediyorlar. Böyle il, il birlik ve beraberlik içerisinde dolaşıyoruz. Senelerden beri yaptığımız bizim örfümüz ve adetimiz dir dedi.

KÜTAHYA’YI İYİ TEMSİL EDEN ATÇILAR YETİŞTİRİYORUZ

 

Babanoğlu “Bundan sonrada böyle organizasyonlarımız devam edecek daha iyi yarışlar daha iyi atlar Kütahya’yı iyi temsil eden atçılar yetiştiriyoruz. İnşallah bundan sonra daha yüksek başarılarla geçecek. İleriki yıllarımız için bugüne kadar il dışına ilçe dışına da buradan at sattık, tay sattık. Daha önce bunlar yapıldı. Bundan sonra da daha iyi yerlere da iyi atçılar ve daha iyi at ve taylar yetiştirmeye bütün arkadaşlarımız aldıkları bilgilerle daha iyisini yapmaya çalışacağız” dedi. Kütahya Rahvan Atlı Spor Kulübünün düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik yemeğine “Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık, Fatih Gölgeli Kütahya Rahvan Atlı Spor Kulübü yöneticileri ve üyeleri il ve ilçe rahvan atlı spor kulübü başkanları ve çok sayıda derneğe gönül vermiş vatandaşlar katıldı. Kütahya Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Muharrem Bitirim “ birlik ve beraberliğin en önemli simgelerinden birisini örnek teşkil eden derneğimiz ve değerli üyeleri ile gelecekte örfümüzü ve adetlerimizi bilen nesiller yetiştirmek ve Kütahya’nın adını her platformda duyurmak için tüm atlı sporlara gönül veren dostlarımız ile buluşarak bir gece düzenledik. Gecenin sonunda hem Kütahya il ve ilçelerinden hem de il dışından gelen değerli başkanlarımıza ve üyelerimizin katılımı ile çekilişle hediyeler organize ettik. Bunları çekilişle dağıtarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.