A’dan Z’ye Ortopedi…

A’dan Z’ye Ortopedi…

Sağlık Yayın: 23 Şubat 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 23.02.2015 20:44:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3253 okunma
Google News

A’dan Z’ye Ortopedi…

 

 

Tavşanlı Belediyesi ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi işbirliği ile düzenlenen sağlık söyleşilerine 23Şubat 2015 tarihinde bir yenisi daha eklendi. Söyleşinin konusu A’dan Z’ye Ortopedi. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Taner GÜNEŞ tarafından dinleyicilereomuz ve dirsekten, kalça, diz ve ayak cerrahisine, çocuk ortopedisinden spor yaralanmalarına kadar pek çok konuda bilgi verildi. Söyleşi sonunda katılımcıların sorularını yanıtlayan    Prof.Dr. Taner GÜNEŞ hekimler olarak hastalıkları değil hastaları tedavi ettiklerini vurgulayarak, her hastanın sorunlarını çözmede farklı metodlar uygulanabileceğini bunun için hastaların çevrelerindeki olumlu veya olumsuz sonuç almış kişilerin etkilerinden kurtulmaları gerektiğini ifade etti. Sağlıklı beslenme ve egzersizin önemine de değinen Prof.Dr. Taner GÜNEŞ, haftada 4 gün 45 dakika yürüyüş ile kalp krizi riskinin %50 azaldığının altını çizerek herkesi düzenli egzersiz yapmaya davet etti.

Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ali ÖZDEN etkinliğe konuşmacı olarak katılan Prof.Dr. Taner GÜNEŞ’e teşekkürlerini ileterek günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.