RESSAM YAKUPOĞLU KÜLTÜR, SANAT VE EĞİTİM MERKEZİ KARMA SERGİSİ

RESSAM YAKUPOĞLU KÜLTÜR, SANAT VE EĞİTİM MERKEZİ KARMA SERGİSİ

Kültür Yayın: 04 Haziran 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 04.06.2014 10:09:44
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
3143 okunma
Google News

 RESSAM  YAKUPOĞLU KÜLTÜR, SANAT VE EĞİTİM MERKEZİ KARMA SERGİSİ  

 

          Kütahya  Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan Ressam Ahmet Yakupoğlu Kültür, Sanat ve Eğitim Merkezi karma sergisi, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun katılımlarıyla açıldı.

 

Hazırlanan Ressam Ahmet Yakupoğlu Kültür, Sanat ve Eğitim Merkezi karma sergisinde konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu şu ifadeleri kullandı;

 

           “Belediyemiz Ressam Ahmet Yakupoğlu Kültür, Sanat ve Eğitim Merkezi binamızda,  2013-2014 eğitim öğretim yılında sigrafitto, el sanatları teknolojisi dikiş-nakış,  dekoratif ahşap süsleme, yağlıboya, ebru, engellilere seramik şekillendirme ve engellilere kpss’ ye hazırlık kursları eğitimi verilmiştir.

 

            * Yağlı Boya Kursiyeri: 31 kişi,

           * Ebru Kursiyeri: 26 Kişi,

           * Sigrafitto Kursiyeri: 28 Kişi,

           * Dekoratif Ahşap Boyama Kursiyeri:  13 Kişi,

           * Dikiş- Nakış Kursiyeri: 18 Kişi,

           * Engellilere Seramik Kursiyeri: 21 Kişi,

           * Engellilere KPSS Kursiyeri: 20 Kişi olmak üzere toplam: 157 Kursiyer vardır.

 

           Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü aracılığıyla hizmet veren bu kurslarımız, halkımızın ücretsiz faydalanabildiği kurslardır. Halk Eğitim Merkeziyle olumlu ilişkilerimizin diyaloglarımızın; binamızda hizmet veren kurs hocalarımızın ve öğrencilerinin arasındaki birlik ve beraberlik duygusu eğitimimizin kalitesini artırdığı gibi bu olumlu ilişkiler kurslarımızın yılsonu sergisinde beraber hareket etmelerini sağlamış ve güzel eserler ortaya çıkmasına sebep olmuştur.

 

            Öncelikle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olmak üzere;  kurs eğitmenlerimiz ve tüm kursiyerlerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz. Hepinize saygılar sunuyorum.”

 

           Açılış programına; Vali Şerif Yılmaz ile Kütahya Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Ahmet Özçelik, AK Parti kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Daire Müdürleri, STK Temsilcileri, kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldılar.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.