YER ALTINDA İFTAR YAPTILAR

Yaşam Yayın: 08 Ağustos 2012 - Çarşamba - Güncelleme: 08.08.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3082 okunma
Google News

YER ALTINDA İFTAR YAPTILARMaden-İş  Şube Başkanı  Yusuf Yaman,  Yönetim Kurulu Üyeleri  Reşat Aydın, Ahmet Meriç  ve Tavşanlı Garnizon Komutanı  Kıdemli Üsteğmen Ömer Turan iftarlarını yeraltı çalışanlarıyla beraber açtılar.

Şube Başkanı Yusuf Yaman yerin yüzlerce metre altında milli değerlerimizden olan kömürün yer yüzüne çıkarılmasında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek,  Ramazan  İftarında madencilerle beraber olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Son zamanlarda gazetelerde çıkan kıdem tazminatıyla ilgili yayınların bizzat Çalışma Bakanı Faruk Çelik tarafından yalanlandığı ve kıdem tazminatı ile ilgili henüz bir çalışmalarının olmadığını,   sosyal taraflarla bir araya gelmeden kesinlikle tazminat konusunda bir şey söylemeyeceğini ifade eden  Çalışma Bakan’ının  kimsenin  endişesi olmasın tazminatlarla ilgili bir çalışmamız yok dediğini hatırlatan  Şube Başkanı Yusuf Yaman kulaktan dolma laflara itibar edilmemesi gerektiğini, çalışanları huzursuz eden gazete yazılarını dikkate almamalarını bu yazıların kasıtlı olarak yazıldığını  söyledi.

Şube Başkanı  Yusuf Yaman ;

” Yeraltına yeni alınacak işçilerin işyerlerimizin devamı açısından önemli.  Devlet eliyle yapılan yatırımların bölgemizin geleceğini ilgilendiriyor. Sendika olarak yeni yapılacak projelerle yeraltına yeni istihdamlar sağlanması gerekir.”

 Yaman, ayrıca Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Ömer Turan’a da katılımı ile işçilere moral verdiği için teşekkür etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.