BU MEZBELELİK ORTADAN KALKIYOR

BU MEZBELELİK ORTADAN KALKIYOR

Gündem Yayın: 26 Ağustos 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2013 09:16:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3025 okunma
Google News

 

 

               

Ercan KOLKU (DHA)

 

 

            Termal yatağı Kütahya’nın Emet İlçesinde,ilçenin en eski mahallelerinden olan   Kaynarca mahallesi de  yıllardır sıcaksu deposu olarak  kullanılan  alana bir şadırvan,havuz ve çevre düzenlemesi yapımına başlanıyor.

ilçenin termal tesislerine inen caddesinde çirkin bir görüntü oluşturan bu boş alanda Emet belediyesince bir şadırvan ve havuz projesi gerçekleştiriliyor

Emet belediyesince tamamlanan şehriçi parke, kaldırım taşı döşeme,cadde genişletme ve yol bölmelerinin ardından şehir içi çevre düzenlemelerine geçildi.İlçede bulunan park ve çocuk oyun alanları elden geçirilirken, cadde ortasından bulunan reflüjlerdede  yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları devam ediyor.

İlçenin simgesi olmuş, kaynarca caddesi sıcak su deposundada düzenlemeye gidilirken, bu alana şadırvan ve havuz yapımı projelendirildi. Kısa bir sürede yapımı planlanan havuz ve ışıklandırma çalışmaları turizme kötü örnek teşkil eden bu mezbeleliklerde son bulmuş olacak.

Projeyi öğrenen vatandaşlar çalışmaları yerinde bulurken, Balık pazarı kurulan alanda,buna izin verilmemesini ve ilçeye acilen bir balık pazarı kazandırılması taleplerini iletiyorlar.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.