8 AYDIR KAYIP KADIN ÖLÜ BULUNDU

8 AYDIR KAYIP KADIN ÖLÜ BULUNDU

Asayiş Yayın: 17 Haziran 2014 - Salı - Güncelleme: 17.06.2014 13:57:01
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3554 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde bağlı Emirler Köyü'nde 8 aydan bu yana kayıp olan 68 yaşındaki Nezire Esen'in cesedi foseptikte bulundu.

Emirler Köyü'nde oturan evli ve 2 çocuk annesi Nezire Esen, 8 ay önce akşam saatlerinde bir yakınını ziyarete gitmek için evden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Köylü ve jandarma ekiplerinin aramalarına rağmen Nezire Esen bulunamadı. Önceki gün köy kanalizasyonundaki tıkanma nedeniyle foseptik etrafında incelemeye yapan muhtar ve azalar bir kadın cesedi buldu. Tanınmayacak durumdaki ceset otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yapılan araştırmada cesedin Nezire Esen olduğu belirlendi. Esen'in cesedi dün köyde toprağa verildi. Emirler Köyü Muhtarı Hüseyin Yaşar, 8 aydan bu yana kayıp Nezire Esen'in cesedini foseptikte bulduklarını söyleyerek, şöyle dedi:

"Yaklaşık 1 aydan bu yana köy kanalizasyonunda tıkanma vardı. Azalarla birlikte foseptiğin olduğu yere bakmaya gittik. Foseptikte bir kadın cesedinin olduğunu fark edince durumu jandarmaya bildirdik. Gelen ekipler Nezire Esen'in cesedini çıkardı. Esen'in kaza sonucunda bu çukura düşüp öldüğünü sanıyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.