73 yaşında Evlilik vaadiyle dolandırıldı

Asayiş Yayın: 27 Aralık 2016 - Salı - Güncelleme: 27.12.2016 13:02:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3892 okunma
Google News

73 yaşında Evlilik vaadiyle dolandırıldı  
 Kütahya’da bir kişi evlilik vaadiyle evine gelen kişiler tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu. Polis olayla ilgili 2 kadın 1 erkek şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı 

Olay Bahçelievler mahallesinde meydana geldi. Eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen 73 yaşındaki M.G. evlenmek amacıyla E. İsimli bir kadınla telefonla görüşerek evinde buluşma kararı aldı. E. İsimli kadın A. İsimli erkek şahısla evine geldi. Evde E isimli kadınla evlenmek için anlasan M.G. kadına 400 Euro kadının yanında gelen A isimli erkek şahısada 150 TL yol parası verdi. Erkek şahsın evden ayrılmasının ardından E. İsimli kadın çanta alma bahanesiyle evden çıkıp geriye dönmedi. Bir müddet bekledikten sonra dolandırıldığını anlayarak polise başvurarak şikayetçi oldu. Polis M.G.’nin verdiği bilgi ve eşkaller doğrultusunda şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.