550 Vatandaşa Sahur ve İftarlık

550 Vatandaşa Sahur ve İftarlık

Yaşam Yayın: 18 Haziran 2015 - Perşembe - Güncelleme: 18.06.2015 05:59:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2389 okunma
Google News

550 Vatandaşa Sahur ve İftarlık

Yılın 12 ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların sofrasına katkıda bulunan Tavşanlı Belediyesi Aşevi, Ramazan’da da yaklaşık 550 vatandaşa haftanın 7 günü “sahur ve iftarlık” olmak üzere tek seferde 2 öğünlük sıcak yemek dağıtımı yapacak.

Yemek dağıtımı ve yardımlarda; mahalle muhtarlarından alınan referanslar ve Belediye’nin tuttuğu kayıtların yanında vatandaşın da talepleri dikkate alınıyor.

İhtiyaç sahiplerine ulaşmada hiçbir sıkıntı yaşamayan Belediye ekipleri, zaman zaman bazı vatandaşların, “Bizim durumumuz artık düzeldi. Bu yardımları bizim yerimize başka ihtiyaç sahiplerine ulaştırın” söylediklerine de şahit oluyorlar.

Yemek dağıtımlarının yanında kuru gıda yardımlarının da yapıldığı Aşevi’neilçe halkı her zaman destek oluyor.

Vatandaşlar, Belediye Aşevinekuru erzak ve bakliyat yardımları harici maddi katkıda da bulunmak isterlerse Aşevinin T.C.Ziraat Bankası Tavşanlı Şubesi33597425-5105 noluhesabına yardımlarını yatırabiliyorlar.

Ramazan’dan önce Pazar günleri tatil olan Aşevi, Ramazan ayında haftanın 7 günü mesai yapacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.