48 Kişi Zehirlenme Şüphesi ile Hastanede

Asayiş Yayın: 10 Mayıs 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2017 00:09:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
8044 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bebek kutlaması mevlidinde yemeklerden yiyen 48 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Tavşanlı’da öğle saatlerinde yoğurtlu çorba, etli pilavdan oluşan menüyü yiyen yaklaşık 250 kişiden 48’i, karın ağrısı ve bulantı şikayetiyle Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Kaymakam Yüksel Kara Başhekim Ünal Ünalan ile birlikte yemeklerden etkilenenleri ziyaret etti. 

Tedavileri süren 15'i çocuk 48 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı, ancak müşahede altında tutuldukları öğrenildi.
Tavşanlı KaymakamıYüksel Kara, “Tavşanlı’da bir vatandaşımızın tertiplediği mevlit programında öğle yemeğinden olduğunu tahmin ettiğimiz, 250 kişinin yediği yemeklerden bir gıda zehirlenmesi yaşadık. Bu yemekten yiyen 48 kişi düzenli aralıklarla hastaneye geldi. Doktorlarımız görevlerinin başında ve gerekli müdahaleleri yaptı, sevindirici tarafı ise herhangi bir ağır vaka olarak nitelendireceğimiz ağır vaka olmamasıdır. Geçmiş olsun vatandaşlarımıza” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.