43haber.com Mobil Hizmete de Açıldı

Teknoloji Yayın: 20 Nisan 2012 - Cuma - Güncelleme: 20.04.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 48 sn.
5476 okunma
Google News

Kütahya il ve ilçelerine yönelik haber konusunda faaliyetler yürüten sitemizde, günümüz şartlarında mobil cihazlar tarafından ziyaret edilme oranlarının yüksek olduğunu gördük. Bu nedenle birkaç günlük çalışmanın sonucunda özel mobil uygulama geliştirdik.

Ziyaretçilerimiz Mobil uygulamayı kullanarak daha hızlı haber okuyabileceği gibi geliştirilmiş sade Mobil ara yüz ile haberleri okurken aşırı internet kotasının da önüne geçilmiş olacak. Mobil uygulamaya ulaşmak için Mobil cihazınızın internet browser adres bölümüne www.43haber.com yazarak siteye direk ulaşabilir yada haber fotoğrafında bulunan QR Kodunu cihazınızdan okutabilirsiniz.

www.43haber.com ‘a mobil cihazlar ile girildiğinde sayfa ara yüzü otomatik olarak sizi tanıyıp mobil cihazlara göre şekillenmektedir.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.