4 milletvekilimizi çıkarın 5. milletvekiliniz ben olacağım

4 milletvekilimizi çıkarın 5. milletvekiliniz ben olacağım

Siyaset Yayın: 14 Mayıs 2015 - Perşembe - Güncelleme: 14.05.2015 10:44:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3900 okunma
Google News

"5. VEKİLİNİZ BENİM"

Başbakan Ahmet Davutoğlu 4 Milletvekili için pazarlık yaptı. “4 milletvekilinin tamamını verirseniz beşinci milletvekiliniz de ben olurum” dedi.

 Demokrasimizin hülasasıdır. Bizi en iyi Kütahya anlamıştır Tarihi yolda yürüyenlere destek vermiştir" diyerek, 7 Haziran'da demokrasinin kalesi olan Kütahya'dan seslenecek miyiz. Sandıklara gidip yeniden AK Parti diyecek miyiz. 4'te 4 yapacak mıyız” dedi. Başbakan Zafer Meydanından 4’te 4 sözü aldı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, her zaman darbelerin karşısında durduklarını ve durmaya devam edeceklerini söyledi. 
Davutoğlu, partisinin Kütahya mitinginde yaptığı konuşmaya, ilçelere selam göndererek başladı. Davutoğlu, "Kütahya demokrasimizin destanıdır. Şehit Başbakanımız Adnan Menderes'i Kütahya milletvekili olarak Ankara'ya gönderen      Kütahya'ya selam olsun. Kütahya'nın bu aziz ruhuna bütün mekanlarına selam olsun. Her garibe dost olan Kütahya'ya Kütahyalılar'a selam olsun. Siz var olun hep beraber var olacağız. Kütahya bizim tarihimizin hülasasıdır. Demokrasimizin hülasasıdır. Bizi en iyi her zaman Kütahya anlamıştır. Tarihi yolda yürüyenlere destek vermiştir" dedi.
Konuşmasında, Süleyman Şah'ın, Ertuğrul Gazi'nin, Osman Gazi'nin, Orhan Gazi'nin, Fatih Sultan Mehmet'in, 2002 Türkiyesi'nden memnun olup olmayacağını soran Davutoğlu, "2002 yılına baksalardı ne göreceklerdi, IMF kapısında bekleyin Türkiye, kendi üretemeyen Türkiye, hastane koridorlarında bekleyen ilaç diye yalvaran vatandaşlar. O Türkiye cihan devletine yakışır mıydı. Türkiye'nin kaderini kim değiştirdi. İtibarı kim kazandırdı. İşte gelip milliyetçilik dersi vermeye kalkanlar, şeref dersi vermeye kalkanlar önce bu dersi alacaklar. Türkiye Cumhuriyeti devletini merde dahi muhtaç eylemeyen, Türkiye'yi güçlü kılan kim. Bugün kendi silahımızı, tankımızı yapabiliyoruz. Kendi savaş uçağımızı yapabiliyoruz. Bir milletin onurunu izzetini korumak, dünyadaki itibarını korumaktır. IMF'ye borç veren ülke haline getirdik devleti, itibarına kavuşturduk. Türkiye'de adım atmadık toprağına basmadık tek bir santimetre kare bırakmayacağız. Ya batıda dolaşıyorlar ya İç Anadolu'da ya Doğu Anadolu'da. Gerçekten bu millete sadakat, ay bayrağı      Türkiye'nin her yerinde dalgalandırmaktır. Bu parti kim. 7 Haziran seçimleri bunun için önemli. Birileri oyunlar içine girebilirler. 7 Haziran'da demokrasinin kalesi olan Kütahya'dan seslenecek miyiz. Sandıklara gidip inşallah yeniden AK Parti diyecek miyiz. 4'te 4 yapacak mıyız. Ak Partiden 4 milletvekilimizi çıkarın 5. milletvekili ben olacağım" dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.