35 BİN DEKAR TARIM ARAZİSİ SUYLA BULUŞTU

Gündem Yayın: 05 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2019 14:20:24
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1916 okunma
Google News

İlimiz de karasal iklim hüküm sürmesi yaz aylarının sıcak ve kurak geçmesi, tarım arazilerinin suya olan ihtiyacını bir kat daha artırıyor. Suyun öneminin artması ile birlikte ilimiz genelinde baraj ve gölet yapımları da hız kazanmış durumda.

İlimize kazandırılan barajlardan bir tanesi de Aslanapa Kureyşler Barajı.35 Bin Dekarlık tarım arazisini suyla buluşturan Aslanapa Kureyşler barajı tamamlanarak hizmet vermeye başladı.

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve Meclis Üyeleri Aslanapa Kureyşler barajında incelemelerde bulundular. İnceleme ziyaretinde Aslanapa Kaymakamı Şeref Gülyer, Aslanapa Belediye Başkanı Gökhan Gürel de hazır bulundular. İnceleme esnasında yapımı düşünülen mesire alanı hakkında meclis üyeleri fikir alışverişinde bulundular

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.