33 Yıl Önce Başkan Güler

33 Yıl Önce Başkan Güler

Gündem Yayın: 24 Kasım 2015 - Salı - Güncelleme: 24.11.2015 16:24:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2655 okunma
Google News

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İN, BUNDAN 33 YIL ÖNCE ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KOMPOZİSYON YARIŞMASINDAKİ SUNUM FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI. BAŞKAN GÜLER, SÖZ KONUSU FOTOĞRAFI SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİ HESABINDAN “TOZLU RAFLARDAN BİR HATIRA” DİYEREK PAYLAŞTI.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in, 1982 yılında İmam Hatip Lisesi’nde Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen kompozisyon yarışmasında sunum yaparken görüntülendiği fotoğrafı ortaya çıktı.

Bundan 30 yıl öncesine ait olan fotoğraf  “nostalji” niteliği taşıyor. İlk olarak Facebook’ta Tavşanlı’nın eski fotoğraflarının paylaşıldığı “Nostalji Tavşanlı” grubunda öne çıkan fotoğraf kısa sürede çok sayıda takipçiye ulaştı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler  de kendisine ait hatıra niteliğindeki bu fotoğrafı, “Tozlu raflardan bir fotoğraf” diye takipçileriyle paylaştı.

Bu arada Belediye Başkanı Mustafa Güler, Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında ise şu ifadelere yer verdi:

“Hz. Ali ne kadar güzel söylemiş; “Bana bir harf öğretinin kırk yıl kölesi olurum” diye… Öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. Üzerimizde emekleri çok büyük olan, bizleri vatana, millete, topluma hayırlı bir birey olarak yetiştiren çok değerli ve kıymetli öğretmenlerimizin bu en özel günü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü  tebrik ederim. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.