33 Takım Yeşil Sahada Ter Döküyor

KURUMLARARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI’NDA HEYECAN PAZARTESİ GÜNÜ OYNANAN MAÇLARLA START ALDI. 33 TAKIMIN MÜCADELE EDECEĞİ GRUP MÜSABAKALARI HAFTA İÇİ HERGÜN 18:00 – 20:00 SAATLERİ ARASINDA OYNANACAK 3 MAÇLA DEVAM EDECEK. GRUPLARINI İLK İKİ SIRADA TAMAMLAYAN EKİPLER BİR ÜST KLASMANDA ÇEYREK FİNAL MÜCADELESİ VERECEK.

Spor Yayın: 16 Mart 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 16.03.2016 10:25:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3038 okunma
Google News


 

Tavşanlı Belediyesi Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası dün akşam oynanan müsabakalarla start aldı. Kamu ve Özel kategorilerinde düzenlenen turnuvada toplam 33 takım 1 ay sonra şampiyonluk kupasına uzanabilmek için ter dökecek.

Subaşı Ortaokulu – TCDD Lokomotif takımları arasında oynanan açılış maçı öncesinde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tertip Komitesi Başkanı Mehmet Atabay, son derece heyecanlı müsabakalara sahne olan futbol turnuvasında centilmenliğin ön plana çıkmasını dileyerek sporculara başarılar diledi. Mehmet Atabay “Bu akşam oynanan maçlarla 18. sini düzenlediğimiz Halı Saha Turnuvamıza başladık. Vatandaşlarımızın ilgiyle takip ettiği turnuvamızın açılışında Belediyemiz Aşevi tarafından halkımıza pilav ve ayran ikramımız oldu. Aşevi personelimize, halı sahada görev alan arkadaşlarımıza, maçları yönetecek hakemlerimize ve tertip komitesinde görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir aya sürecek heyecanda iyi olan kazansın diyor, sporculara da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda hafta içi her gün 18:00 – 20:00 saatleri arasında 3 maç oynanıyor. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst klasmana yükselerek çeyrek final maçlarında mücadele edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.