300 Kişiye Mesleki Yeterlilik Belgesi verildi

Tuna İŞLEYEN

Ekonomi Yayın: 02 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.11.2020 10:38:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1616 okunma
Google News
TTSO İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITLARI MESLEKİ YETERLİLİK SINAVINI 6. KEZ GERÇEKLEŞTİRDİ
 
 
 
Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) iş birliğiyle TOBB  Meybem Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi A.Ş. tarafından düzenlenen programda 6. kez   gerçekleştirildi.Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Efe sınav ile ilgili bilgilendirme yaptı. TTSO Başkanı Efe ,  2018 yılından itibaren gerçekleştirmiş olduğumuz İkinci El Motorlu Kara Taşıtları Sınavına Domaniç , Emet , Hisarcık ve Tavşanlı'dan toplamda 300 kişiye Mesleki ve yeterlilik belgesi verilmiştir dedi.Yeni sınavımızda 35 kişi yeni başvuru olduğunu belirten Efe,   sınavımızın bir yenisi daha gerçekleştirmiş bulunmaktayız” dedi.
 
 
 
 
Efe,  Mesleki Yeterlilik Alanında Taşınmaz Ticareti ile ilgili Sorumlu Emlak Danışmanlığı ve Çelik Kaynakçılık sınav başvuruları halen odamızda devam etmektedir. Sınavlara başvuru yapmak isteyen adayların Odaya  müracaat etmelerini önemle hatırlattı 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.