30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI

Gündem Yayın: 31 Ağustos 2017 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2017 10:00:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2584 okunma
Google News

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ VE TEBRİKLERİN KABULÜ YAPILDI
30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıl dönümü kutlama törenleri Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile birlikte protokol üyelerinin tebriklerini Valilik makamında kabul etti. 

30 Ağustos Zafer Bayramı Çelenk Sunma Töreni ve tebriklerin kabulüne Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, askeri erkan, daire müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.