3. Kitap okuma yarışmasında ödül töreni

Gündem Yayın: 03 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 03.05.2019 15:34:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2209 okunma
Google News

3. Kitap okuma yarışmasında ödül töreni 

Eğitim Bir Sen Kadınlar Komisyonu tarafından ilkokul 3 ve 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen 3. kitap okuma yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Tavşanlı Belediyesi ve Eğitim Bir Sen Tavşanlı Kadınlar Komisyonu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen İlkokullar arası Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen tören sendika başkanı Mesut Kocaman ile Belediye Başkan Vekili İsmail Aka'nın konuşmalarıyla başladı. 
Kur'an Tilaveti, tanıtım filmleri, şiirler, konser ve halk oyunları gösterileriyle renklenen törende dereceye giren 43 öğrenci öğretmenleriyle birlikte sahneye davet edilerek başarı belgesi, bisiklet, saat ve altınla ödüllendirildi. Başarılı çocukların heyecanına anne ve babalarda ortak oldu. 
Eğitim Bir Sen Tavşanlı Temsilcisi Mesut Kocaman, bu etkinliğe verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e teşekkür ederek gelecek yıl aileleri de bu organizasyona dahil edebileceklerinin sinyalini verdi. Kocaman "Bu etkinliği 9 yıldır sürdürmekteyiz. İlk olarak Lise gençliği arasında yarışma yapmış, buda büyük ses getirerek Kütahya geneline yayılmıştı. 3 yıldır da Kadınlar Komisyonumuz ilkokul seviyesinde yarışmayı devam ettirmektedir. Komisyon Başkanımız Nimet Uzan ve ekibine teşekkür ediyorum. Her etkinliğimize destek çıkan Tavşanlı Belediyesi bu yıl projemizin ortağı oldu. Belediye Başkanımız Mustafa Güler beye sendikamız adına teşekkür ediyorum. Ayrıca başkanımız gelecek yıl bu yarışmaya aileleri de dahil edelim, çocuklarla beraber anne babalarda kitap okusun onları da ödüllendirelim dedi. Bu fikir üzerine çalışıyoruz. Gelecek yıl velilerimize de kitap okutup sınav yapabiliriz" dedi 

 


Belediye Başkan Vekili İsmail Aka ise organizasyonda emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, yeni dönemde Belediye Meclisi bünyesinde iki yeni komisyon kurulduğunu hatırlattı. Başkan Vekili İsmail Aka "Burada çocuklarımızın heyecan ve mutluluğuna ortak olmak bizleri de fazlasıyla memnun etmektedir. Başkanımız Mustafa Güler, bugün Türk Dünyası Belediyeler Birliği'nin genel kuruluna katıldı ve yönetime seçildi. Onun adına buradayız. Meclisimizin ilk toplantısında Kültür ve Sosyal İşler ile Gençlik ve Spor Komisyonları kuruldu. Başkanımız Mustafa Güler, önümüzdeki süreçte böylesi değerli etkinlik ve programlara önem verileceğini bildirmiştir. İnşallah daha güzel ve kapsamlı programlarla halkımızın hizmetinde olacağız." diye konuştu
Yapılan konuşmaların ardından 43 öğrenci teker teker sahneye davet edilerek ödülleri verildi. Bu arada tüm çocuklar Bursa gezisine götürülecek.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.