28 ŞUBATTAN BUGÜNE PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gündem Yayın: 01 Mart 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 01.03.2017 15:24:16
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
4638 okunma
Google News

28 ŞUBATTAN BUGÜNE PROGRAMI DÜZENLENDİ

 

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Düşünce Atölyesinde bu ay 28 Şubattan Bugüne adlı program düzenlendi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen İsmail Kılıçarslanın konuşmacı olarak katıldığı ve Orhan Karaağaçın moderatörlüğünü yaptığı programda, 28 Şubat sürecini, bu süreçte ülkemizde yaşanan sıkıntılarla birlikte ülkenin durumunu ve günümüze kadar gelen etkileri konuşuldu.
28 Şubattan Bugüne adlı programa, Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, stk temsilcileri ve vatandaşlar  katıldı.
Programın sona ermesinin ardından Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu İsmail Kılıçarslan'a günün anısına çini tabak hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.