24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri

Gündem Yayın: 24 Kasım 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.11.2021 18:43:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
771 okunma
Google News

 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul ettiği gün, her yıl öğretmenler günü olarak kutlanıyor.

Bu yıl da öğretmenler günü kutlama programı Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Kütahya Belediyesi çelengini Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı Atatürk Anıtına sundu.

Anıt önünde düzenlenen programın ardından Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı program, Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Vali Ali Çelik programda yaptığı konuşmada Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi: ‘Yarınlar, öğretmenlerin eseri olacak.’ ‘Eserinin üzerinde imzası olmayan yegâne sanatkâr öğretmendir.’ Bugün bizde eksik olan, yanlış olan, fazla olan, iyi olan hepsinin altında öğretmenlerimizin imzası var” ifadelerini kullandı.

 

Programda Vali Ali Çelik, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı ve protokol mensupları 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlenen yarışmada derece alan öğrenci ve öğretmenlere ödüllerini verdiler.
Programa Vali Ali Çelik, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, askeri erkan ve protokol mensupları ile AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kutlama programı adaylığını dolduran öğretmenlerin yemin töreniyle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.