22 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Gündem Yayın: 04 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.09.2019 14:08:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1938 okunma
Google News

22 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI    

 

 

TAVŞANLI BELEDİYESİ, BU SENE 22 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ VE BU ÇOCUKLAR İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTTU. BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER VE BAŞKAN YARDIMCISI NACİ ERARSLAN SÜNNET ÇOCUKLARINA ALTIN VE BİSİKLET HEDİYE ETTİ.

3 Eylül Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümü ile Leblebi ve Kömür Festivali etkinlikleri kapsamında sünnet şöleni düzenlendi. 22 çocuk sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımını atmış oldu. 
Etkinlikler, Üretici Kadınlar Birliği Çarşısı'na dönüştürülen eski otogar binası önünden çocuklar için düzenlenen konvoy ile başladı. Belediye Başkanı Mustafa Güler’in makam aracı sünnet arabası oldu. Şehiriçi Hat Dolmuşlarına bindirilen sünnet çocuklarına şehit turu attırıldı. 
Sünnet konvoyunun ardından Levent Düğün Salonu’nda mevlid-i şerif okutularak sünnet çocuklarının ailelerine yemek ikram edildi. 
Programın sonunda Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Başkan Yardımcısı Naci Erarslan sünnet çocuklarıyla tek tek ilgilenerek altın taktı ve bisiklet hediye etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.