2018 Yılında En Çok Ürün Alan Şirketlere Plaket

Gündem Yayın: 04 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2019 18:18:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2349 okunma
Google News

2018 Yılında En Çok Ürün Alan Şirketlere Plaket
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılı içinde en çok orman emvali satın alan şirketler arasında ilk 3’e giren şirketlere plaket takdim edildi.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünden orman emvali alan kereste firmaları arasında 2018 yılı içinde en çok ürün satın alan firmalara yapılan ziyarette, firma sahiplerine plaketleri takdim edilerek, sorun ve görüşler üzerinde görüşüldü. 

Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, Bölge Müdür Yardımcısı Hakan Orhan, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Mükremin Uçarcı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Ali Rıza Erdem tarafından yapılan ziyaretlerde Bölge Müdürü Adnan Kayım tarafından plaketleri takdim edildi. Bölge Müdürü Adnan Kayım ziyaretlerde sektörün sorunları ile yakından ilgilendiklerini ve sorunların çözümü konusunda Orman Bölge Müdürlüğü olarak her türlü desteği vereceklerini ifade ederken, firma yetkililerine de teşekkürlerini iletti. 

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 6 Orman İşletme Müdürlüğünden 2018 yılı içinde orman emvali alan şirketler arasında Sekizliler Palet – Şenol Sekizli 12.999 M3 ile ilk sırada yer aldı. 6.727 m3 ile yine Sekizliler Palet – Cihan Sekizli ikinci olurken, üçüncü olarak Tava Orman Ürünleri Palet – Ahmet Tava 5.287 m3 ile yerini aldı.

Firma ziyaretlerinin ardından Kütahya Keresteciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Aksu’da ziyaret edilerek, sektör hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.