2015 Yılı Bahar Şenlikleri Başladı

2015 Yılı Bahar Şenlikleri Başladı

Spor Yayın: 02 Nisan 2015 - Perşembe - Güncelleme: 02.04.2015 18:06:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4443 okunma
Google News

2015 Yılı Bahar Şenlikleri Başladı

 

 

 

       2015 Yılı Okullar Arası Bahar Şenlikleri bu sene Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlendi.

       Tavşanlı’da gençleri spora teşvik etmek, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sosyal etkinliklerini arttırmak, ders saatleri dışında da hem bedensel hem de zihinsel olarak gençlerimizin kendilerini geliştirip, birlikte güzel zamanlar paylaşmasını sağlamak amacıyla çeşitli aktiviteler düzenlendi.

       Bahar Şenlikleri Programının süresi yaklaşık 1,5 ay olarak planlandı. Şenlikler  Üç Eylül Parkı Belediye Halı Sahası’nda yapılan açılış töreni ile başladı.

 Bahar Şenlikleri İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Başkan Yardımcıları Mehmet Atabay, Ali Özden, İlçe Gençlik ve spor Müdürü Mehmet Demiralp ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kırkaş’ın başlama vuruşu ile birlikte müsabakalar başladı .

       Bahar şenliklerine Futbol Turnuvası, Voleybol Turnuvası, Bisiklet Yarışması, Oryantiring Yarışması, Halk Yürüyüşü , Satranç Yarışması, Masa Tenisi Turnuvası, Atletizm Koşu Yarışması, Basketbol Turnuvası, Mendil Kapmaca Yarışması, Halat Çekme Yarışması ile  yaklaşık  800 öğrencinin katılması bekleniyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.