2014’ün Süper Markası

2014’ün Süper Markası

Ekonomi Yayın: 18 Eylül 2015 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2015 18:48:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2755 okunma
Google News

Kütahya Porselen  2014’ün Süper Markası

 

Dünyaca ünlü araştırma etkinliği “Superbrands”, 2014 yılının süper markası seçilen kuruluşları görkemli bir törenle ödüllendirdi. Türk sanayisinin en değerli markalarından Kütahya Porselen, 2014’ün süper markaları arasında yer aldı.

Porselen sektörünün öncü kuruluşu Kütahya Porselen; üretimden satışa kadar tüm aşamalarda koruduğu kalite çizgisini, müşterilerine sunduğu binlerce farklı desen ve formları, ARGE’ye yaptığı yatırımları, sosyal sorumluluk projeleri, gelişmiş teknolojisi ve nitelikli çalışanları ile bir kez daha dünyanın en iyi porselen markası olduğunu kanıtladı. Türk sanayisinin en değerli markalarından Kütahya Porselen, 2014’ün süper markaları arasında yer aldı.

TÜRK İŞ DÜNYASI BU TÖRENDE BULUŞTU

 

88 ülkede tanınan güvenilir, dünyaca ünlü bir araştırma etkinliği olan Superbrands, Türkiye’nin süper markaları ödülleri Grand Hyatt İstanbul Hotel’de gerçekleştirilen törenle verildi. Ali Poyrazoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği tören, Türk iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. 2014’ün süper markası seçilen Kütahya Porselen’in ödülünü Genel Müdür Rüştü Düver alırken, geceye Genel Müdür Yardımcısı Müzeyyen Şirin de katıldı. Gala gecesinde ödül alan kuruluşların temsilcilerini kutlayan Superbrands yetkilileri, süper marka seçiminde hangi kriterleri dikkate aldıklarını şu sözlerle açıkladı:

ÜÇ KENTTE YÜZLERCE KİŞİYLE GÖRÜŞÜLDÜ


“Süper marka seçiminde şirketin büyüklüğünün yanı sıra, teknolojisi, yatırımları, iş gücü kalitesi, yaratıcılığı, markalaşmaya yaptığı yatırım ve marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkısı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri her zaman olduğu gibi büyük önem taşıdı...” 10 yıldır faaliyet gösteren Superbrands Türkiye’nin 2014 Seçici Kurulu, bu yıl da özellikle marka-markalaşma ile ilişkili iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları başkanlarından oluştu.

Superbrands Türkiye, 2014’ün ilk etabında bin 23 marka belirledi. Bu sayı, tamamı konusunda uzman olan seçici kurul tarafından 300’e indirildi. Nielsen bu 300 marka için İstanbul, Ankara ve İzmir’de bin 677 kişi ile yüz yüze görüşerek tüketici değerlendirmesi yaptı. Değerlendirme sonucunda ise aralarında Kütahya Porselen’in de bulunduğu Türkiye’nin dev markaları, 2014 yılının süper markaları seçildi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.