2 Kardeş Defnedildi

Asayiş Yayın: 04 Mart 2016 - Cuma - Güncelleme: 04.03.2016 20:55:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
10667 okunma
Google News

 

 KÜTAHYA'nın Tavşanlı İlçesi'nde, anneleri kardeşlerini okula götürdüğü sırada, evde çıkan yangında dumandan zehirlenerek ölen 5 yaşındaki Sudenaz ile 3 yaşındaki kardeşi Şaban Can Saldık Simav İlçesi'nde toprağa verildi. Ölen 2 kardeşin ağabeyleri 10 yaşındaki Gökhan ve 8 yaşındaki Emirhan ise çocuk yuvasına yerleştirildi.
Tavşanlı İlçesi İstasyon Mahallesi Rüya Sokak'taki 2 katlı evin zemin katında çocuklarıyla oturan eşinden ayrılmış 4 çocuk annesi 29 yaşındaki Özlem Saldık, dün öğle saatlerinde 2 çocuğunu okula götürdü. Evde kalan diğer 2 kardeş Sudenaz ile Şaban Can Saldık, iddiaya göre çakmakla oynarken oturma odasındaki kanepeyi tutuşturdu. Çıkan yangında dumandan zehirlenen Sudenaz Saldık ile kardeşi Şaban Can Saldık kaldırıldıkları Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
Ölen Sudenaz Saldık ile Şaban Can Saldık'ın cenazeleri yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Simav İlçesine bağlı İmranlar Köyü'ne götürüldü. 2 kardeş cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra İmranlar Köyü mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.
2 KARDEŞ ANNEDEN ALINDI
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, anne Özlem Saldık hakkında korunmaya muhtaç yaştaki 2 çocuğunun ölümü ile ilgili olarak soruşturma açıldığını, diğer 2 kardeş Gökhan ve Emirhan'ın ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından anneden alınıp Kütahya'ya götürülerek burada kimsesiz çocukların kaldığı yuvaya yerleştirildiklerini bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.