2 bin öğrenci bu yarışta

EĞİTİM BİR SEN KADINLAR KOMİSYONU TARAFINDAN İLKOKUL 3 VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ ARASINDA DÜZENLENEN KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA BU SENEDE 43 ÖĞRENCİ ÇEŞİTLİ HEDİYELERLE ÖDÜLLENDİRİLECEK. YARIŞMAYA TAVŞANLI BELEDİYESİ DE DESTEK VERİYOR.

Eğitim Yayın: 25 Ocak 2019 - Cuma - Güncelleme: 25.01.2019 22:25:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2132 okunma
Google News

 NİSAN AYINDA MİNİK OKURLAR 43 HEDİYE İLE ÖDÜLLENDİRİLECEK

Eğitim Bir Sen Tavşanlı Kadınlar Komisyonu tarafından bu yıl üçüncüsü organize edilen İlkokullararası Kitap Okuma Yarışması'nda yaklaşık 2000 öğrenci dereceye girmek için çaba gösterecek. Türkiye'de sadece Tavşanlı'da düzenlenen yarışmaya Tavşanlı Belediyesi de maddi manevi destek verecek. Bu bağlamda Belediye Başkanı Mustafa Güler, Eğitim Bir Sen Tavşanlı Temsilcisi Mesut Kocaman ile sendikanın Kadınlar Komisyonu Başkanı Nimet Uzan arasında protokol imzalandı. Sendika heyetine Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Tekin'de eşlik etti. Sendikacılar geçtiğimiz yıllarda düzenlenen yarışmaların önce Kütahya, ardından da Türkiye'ye örnek olduğunu hatırlatarak Başkan Mustafa Güler'e verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Mustafa Güler ise bilinçli gençlik için oluşturulan her türlü platforma Tavşanlı Belediyesi'nin tüm imkanlarıyla destek sunacağını söyleyerek yarışmada görev alacak öğretmenlere ve belirlenen kitapları okuyarak Nisan ayının son haftasında derece hedefleyen öğrencilere başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.