2 bin 53 fidan toprakla buluştu

Dumlupınar Üniversitesi, Evliya Çelebi Yerleşkesindeki arazide ağaçlandırma çalışması yaparak 2 bin 53 fidan toprakla buluşturdu.

Gündem Yayın: 08 Kasım 2020 - Pazar - Güncelleme: 08.11.2020 11:33:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1037 okunma
Google News

 

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kızılbayır ağaçlandırma sahasına her bir personel için toplam 2 bin 53 fidan dikti. Etkinliğe, Kütahya Valisi Ali Çelik, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Necati Gündüz, Cumhuriyet Başsavcısı Evren Akbey, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Kazım Uysal, bazı daire müdürleri ve üniversite personelleri katıldı.

 
DPÜ Rektörü Kazım Uysal, “Terör örgütü PKK tarafından maalesef 400 hektar alanımız yakıldı. Bunların kalleşliğini biliyoruz, lakin dilsiz hayvanları da yakabileceği, milletimizin solunum cihazı hükmünde olan ormanları da tahrip edebileceği, vahşetin, insaniyetin dışına çıkmanın son örneği ve göstergesi. Biz Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak, inşallah hem bir farkındalık oluşturmak hem de hain terör örgütünün bu olayına bir tepki olarak 2 bin 53 personelimizle birlikte 2 bin 53 fidan dikmeye karar verdik. Hain terör örgütü milletimizin önünde hep çelme ve engel olmuş. 2053 yoluna giderken bize taktığı bu çelmeyi biz de 2 bin 53 personelimizle bertaraf edeceğiz. Bu etkinliğimiz bunun bir göstergesi” dedi. Rektör Uysal’ın konuş

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.