2. Amatör Fikstür heyecanı

Spor Yayın: 28 Aralık 2018 - Cuma - Güncelleme: 28.12.2018 11:21:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3278 okunma
Google News

Tavşanlı 2. Amatör Fikstür heyecanı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 2. Amatör Küme’de fikstür heyecanı yaşandı. Tavşanlı ve Balıköy 2. Amatör Küme takımları için fikstür çekimi gerçekleşti.
Tavşanlı ilçesi Yeni Mahalle Aynalı Kahve'de yapılan fikstür çekimine Tavşanlı kulüpleri yoğun ilgi gösterdi.
Göbel Gençlikspor'dan Ahmet Akcan , Ahmet Kandil,  Tunçbilek Belediyespor'dan Halil İbrahim Namlı, İsmail Sarıer, Nihat Usluer,   Yaylacıkspor'dan  Hüseyin Sarıca,  Dereboyu Yağmurluspor'dan Talip Pınar, Cengiz Sarı,  Çobanköyspor 'dan Yaşar Uzuncan, Halil Küpe, Başköyspor Tuna İşleyen, Celalettin Altay,  Tavşanlı 3 Eylülspor'dan Oktay Doğu,  Güzelyurtspor 'dan İbrahim Türkmen, İlhan Yağ,  Dağçeşmespor'dan Kenan Karakaya, Sinan Karakaya fikstür çekimine katıldılar. 
Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz ve yönetiminden Ali Okçu, Celalettin Altay, futbol il temsilcisi Nuri Ercura, toplantı da yer aldı. Yapılan konuşmalarda Fair-Play vurgusu yapıldı. Toplantıda karşılaşmalar boyunca sakatsız, kazasız ve kavgasız bir lig temennisinde bulunuldu. Ayrıca Karakova tesislerinin yapım aşamasında olmasından dolayı tek sahanın ihtiyaçları karşılamadığı bu nedenle yetkililerle görüşülerek sorunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiği Tavşanlı kulüpleri yöneticilerince dile getirildi. Konuşmaların ardından fikstür çekimine geçildi.
Kulüp temsilcilerinin kendi çektiği fikstüre göre:
A Grubu;
1- Göbel Gençlikspor
2- Tunçbilek Belediyespor
3- Balıköy Gençyurduspor
4- Yaylacıkspor
5- Dereboyu Yağmurluspor 
B Grubu;
1- Çobanköyspor 
2- Başköyspor
3- Tavşanlı 3 Eylülspor
4- Güzelyurtspor  
5 - Dağçeşmespor 
02 - 03 Şubat 2019 tarihinde başlaması planlanan müsabakalarda Gruplarını 1. bitiren takımlar direkt 1. Kümeye çıkacak, grubunu 2. ve 3. bitiren 4 takım arasında tek devreli lig usulü Play - Off müsabakalarına göre oynanan müsabakalar sonunda birinci olan takım 1. Amatör Kümeye yükselecek.  
Bu fikstüre göre 1. hafta müsabakaları şu şekilde olacak
A Grubu:  Balıköy Gençyurduspor - Göbel Gençlikspor 
Yaylacıkspor - Tunçbilek Belediyespor
Dereboyu Yağmurluspor BAY 
B Grubu 
Tavşanlı 3  Eylülspor - Başköyspor 
Güzelyurtspor - Çobanköyspor 
Dağçeşmespor BAY

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.