17 YIL SONRA KÜTAHYADA İLK OKÇULUK YARIŞMASI

Spor Yayın: 28 Nisan 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 28.04.2018 14:28:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2779 okunma
Google News

17 YIL SONRA KÜTAHYADA İLK OKÇULUK YARIŞMASI
2018 yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okçuluk İl Temsilciliğinin düzenlediği Okullar Arası Okçuluk yarışması gerçekleştirildi.17 yıl aradan sonra ilimizde gerçekleştirilen okçuluk yarışması, Kütahya Belediyesi Geleneksel Atlı Sporlar Belediye Tesislerinde 26 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmiştir.

Yarışma ile ilgili bilgi veren PADOK - Pusula Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Gençlik Spor Kulübü Okçuluk Antrönörü Sibel TİRYAKİ;
Dernek olarak ilmizde birçok sporcu yertiştirmeye çalıştıklarını, Yarışmaya ilimizdeki okullardan çok sayıda öğrenci katılmıştır. Derneğimiz bünyesinde eğitim alan sporcularımız okulları adına yarışmıştır. Uzun yıllar sonra ilimizde okçuluk adına bir yarışma düzenlenmesinin hem ilimiz hemde bu spor için çok önemli olduğunu belirtti.Kulübümüzden Kadir ÖZTÜRK, Cem Burak EKİZTAŞ, Nail Eren BİRCAN, Bera Arda GENÇ, Bora FAZLI, Fatma Zehra ÖZ, Meryem KELER okulları adına katılarak çeşitli dereceler almışlardır. Okçuluk branşında öğrenciler dışında yetişkin grubunda da sporcu yetiştirdiklerini belirten TİRYAKi,  Antalya düzenlenecek olan yarışlara sporcuları ile ilimiz adına katılacaklarını belirtti. 

Ödül törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN, Okçuluk il Temsilcisi Yüksel GÜLTEKİN, PADOK Başkanı Levent BİRCAN, UMKEDER İl Temsilcisi Yunus GENÇ katılarak hediyelerini takdim etmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.