15 Yıl Kolay Bir Koşu Olmadı

Siyaset Yayın: 31 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2017 17:39:38
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4558 okunma
Google News

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "16 Nisan'da Türkiye bütün bu ihanet girişimlerine son noktayı koyacak. Elinin tersiyle bunları bir kenara itecek ve inşallah yoluna çok daha etkili, istikrarlı bir hükümetle, yönetimle yoluna devam edecektir" dedi. 
Bakan Avcı, Kütahya'da Çiniciler Odası tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Bakan Avcı, Türkiye'nin önünde 18 maddelik bir anayasa değişikliğinin bulunduğunu belirterek, değişiklikle Türkiye'nin ayağındaki prangaları söküp atacağını vurguladı. Avcı, "Bütün şer odakları bir araya geliyorlar. Kol kola giriyorlar ve Türkiye'nin önünü kesmek için bugüne kadar çeşitli numaralarla hem iktisadi hem de siyasi olarak, döviz kurları ile oynayarak, Türkiye'nin kredi notu ile oynayarak, Anayasa Mahkemesine kapatma davaları açarak, 367 icatları çıkarak hepsinin yetmediği yerde en sonunda da 15 Temmuz günü artık zıvanadan çıkarak o büyük ihaneti sergileyerek ne yapmak istediler? Türkiye'nin önünü kesmek istediler. Türkiye bunları aştı mı? Elhamdülillah. Milletin ferasetiyle, basiretiyle Türkiye bunları aştı. 16 Nisan'da Türkiye bütün bu ihanet girişimlerine son noktayı koyacak. Elinin tersiyle bunları bir kenara itecek ve inşallah yoluna çok daha etkili, istikrarlı bir hükümetle, yönetimle yoluna devam edecektir. Dünya istihbarat tarihinde başkanların kim olduğunu çoğu zaman insanlar bilmez. Fotoğraf çektirmezler. İlk defa bir Alman istihbarat başkanı çıkıp açık açık bir başka ülkenin içişleri ile ilgili bu kadar yanlış, o ülkeye saldırgan bir üslupla açıklama yapıyor. Bunun bir manası var. Son kozlarını oynuyorlar. Şimdi bize düşen, bu son kozlarını da 16 Nisan'da ellerinden almak.16 Nisan'da Türkiye bütün bu ihanet girişimlerine son noktayı koyacaktır. Elinin tersiyle bunları bir kenara itecek ve inşallah yoluna çok daha etkili, istikrarlı bir hükümetle, yönetimle yoluna devam edecektir" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.