15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencilerinden Afrin'deki Mehmetçik için kermes

Gündem Yayın: 06 Mart 2018 - Salı - Güncelleme: 06.03.2018 10:19:34
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2310 okunma
Google News

15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencilerinden Afrin'deki Mehmetçik için kermes

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi öğrencileri, öğretmenler ve velilerinin katkılarıyla Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla kermes düzenlendi.

Kermes açılışı öncesi Fetih süresi okundu ve ilçe Kaymakamı Yüksel Kara bir konuşma yaptı.

Okul Müdürü Ali Kılınç'ın da düzenlenen kermes ile ilgili yaptığı konuşma sonrası hazırlanan ev yemekleri ile hamur işi gıdaların yanı sıra çeşitli ürünler satışa sunuldu.

Okul Müdürü Ali Kılınç, Okul Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü katkılarıyla düzenledikleri kermesin gelirinin tamamının Türk milletinin sevgilisi olan Afrin'deki Mehmetçiklere gönderileceğini belirtti.

 Düzenlenen kermese Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuğrul Demiryürek, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, hakim ve savcılar ile birçok davetli katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.